Hoe S-haken te installeren.

By | April 9, 2022

Afbeelding van S - haak 45 mm (100 stuks)

Voordelen:

Het gebruik van S-haken heeft nogal wat voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

Deze haken zijn op een aantal plaatsen handig. Hier is een lijst van enkele plaatsen waar u deze haken kunt gebruiken.

Waar te installeren:

Om de haken te installeren, moet u eerst de afstand tussen de haken meten. Zodra de perfecte afstand is genomen, is het tijd om de haken te installeren.

Stap 1:

De beste manier om S-haken te installeren, is door de juiste overhang te identificeren die elke haak zal afdekken. Nadat u de juiste overhang hebt geïdentificeerd, is de volgende stap het markeren van de exacte locatie voor de installatie.

Om de plaats te markeren, moet de eerste haak worden geïnstalleerd op het niveau van het magazijnplafond. Maar voor de installatie moet de plaats worden gemeten met een meetlint. Hierdoor blijft de haak recht. De punten waarin de haak kan worden geïnstalleerd, zijn ook te vinden met behulp van een intrekbare stalen staaf.

Stap 2:

Nadat u de plaats van installatie hebt gemarkeerd, is het tijd om de S-haken te installeren. De haak moet aan deze haken worden bevestigd. Het moet verticaal worden geplaatst en daarvoor moet de haak worden geplaatst om een ​​gelijkmatig georiënteerd uiterlijk te geven.

Stap 3:

Installeer alle haken en zorg ervoor dat het riemgedeelte van de haak in het midden van de haak vast blijft zitten. Zet de haak vast met behulp van een schroef die bij de apparatuur wordt geleverd.

Stap 4:

Nadat alle haken zijn geïnstalleerd, is het tijd om de deuren te sluiten.

Dingen om te onthouden:

Terwijl de deuren tijdelijk zijn verwijderd, monteer je de nieuwe deuren en bekijk je ze van binnenuit. Als u schade aan de deuren ziet, is dit het beste moment voor reparaties.

Zorg ervoor dat je alle tools hebt die je nodig hebt om de klus te klaren.

Nadat de deuren zijn geïnstalleerd, kunt u nu genieten van het openen en sluiten van de deuren. Helaas zijn er een paar dingen waar je continu op moet letten. Of je nu de deuren opent of sluit, één ding is zeker: het is een puinhoop!

Het is aan te raden om de haken ongeveer 1-2 dollar te laten zitten voordat je een mobiele telefoon opslaat.

S-haken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten metaal, structuur, hout en verschillende maten. Voordat je de haken koopt, moet je een keuze maken voor de soort, textuur, kleur en maat. Zodra u tevreden bent met uw opties, koopt u de haken.

Maak regelmatig alle haakgaten schoon.

Zorg ervoor dat het hele oppervlak droog is voordat u alcohol gebruikt om te reinigen.

Draai of draai de haak elke 3-4 maanden om de functionaliteit te controleren.

De opstelling kan worden voltooid door een 3-4-5 schroef met boorkop te gebruiken.

Er zijn twee methoden om de S-haken te installeren:

Installeer de haken met behulp van een standaard boormachine of een schroevendraaier.

Haak de S-haken/S-haken-n-h-haken vast met behulp van de hierboven besproken methoden.