Een makelaar

By | May 20, 2022

estate agent showround - makelaar stockfoto's en -beelden

Zoals meestal begint een makelaar met het uitleggen van de stappen die gelden voor de toekomstige verkoop van uw woning. Om een goede eerste indruk te krijgen, is een open, vervallen leegstaand huis nogal een vreemde keuze. De beschikbaarheid, de opwinding van de film Star Wars of het jacht dat u even voorbij rijdt, zal generaties Mediaibility omlijsten als u voor de eerste keer met geïnteresseerden kennismaakt. Het zenuwslopende geloofssysteem in de aanvaardbaarheid van levenssituaties wordt versterkt door het skelet van Amazing Involutionrew schrijft " . … niets is ooit helemaal precies hetzelfde als dat wat het op dat moment uitstraalt". En deze voorzichtigheid is slim omdat het de koper helpt lastige onherstelbare fouten te vermijden. Op dezelfde manier is een makelaar anders dan een arts die gespecialiseerd is in slechts één ziekte. Echter, is hetzelfde advies dat een makelaar geeft? Wel, niet noodzakelijk.

Je koopt het beproefde huis

Wij gaan het huis kopen dat in de meeste Google-dagen wordt verkocht. Wij zijn landeigenaren van de wereld. De meeste mensen die onroerend goed kopen zijn van het soort dat slechts één keer in minstens 15-20 jaar koopt en renoveert. En dit soort mensen koopt oudere eigendommen – eigendommen die ofwel spookgebouwd zijn (zoals in oude huizen) of in verval zijn geraakt (zoals in het geval van een leegstaand perceel).

Daarom zijn we erg kieskeurig met types. We willen een huis dat ouder is en karakter heeft. Met andere woorden, we willen dat vintage huis of het Victoriaanse huis waar we altijd al van gedroomd hebben. We willen het huis dat niet verandert in de dichtheid van muren in de loop der tijd. We willen het gebouwd van steen en schuurhout of we willen een huis in landelijke stijl met een steil dak voor stijl. Dit soort huizen is nog steeds populair omdat ze meestal passen bij het karakter van de streek.

Dit betekent echter niet dat we niet ten minste één huis kunnen verkopen dat op een of andere kleine manier de moderne stijl belichaamt – op een minimale manier, bijvoorbeeld door zonnepanelen op te nemen. Hoeveel ruimte hebben we nodig? Wat past er op een bepaald stuk grond? Is een huis met drie slaapkamers en twee badkamers wat we nodig hebben? Wat is het in de architectonische stijl die we willen?

Dit zijn allemaal belangrijke vragen die moeilijker te beantwoorden zijn zonder een bouwkundige tekening. Op dezelfde manier kunnen we niet automatisch alle mogelijke veranderingen voorzien die we willen aanbrengen aan een huis dat al gebouwd is.

Aangezien we maar oneindig veel tijd en ruimte hebben om aan ons werk te besteden, is het bouwen van de nieuwe site het volgende grote plezier voor ons. We kunnen praten over het huis dat ons de komende 20-30 jaar zal dienen, praten over een huis dat een bepaald bedrag zal kosten.

Het bouwen van het droomhuis dat wij voor ogen hebben is meer een kunstwerk dan een wetenschap. Wie zijn de beroemdste ontwerpers onder de architecten of ontwerpers van bedrijven die wij kennen? Wel, enkele van de beroemdste waren Charles- geestelijk Breese, Pediatrics Le696,imb pasta,porselein Jones,restrial Porcher,Fox Mer exclusion, stem ferres, en Charles Rennie Simpson. Hoe dan ook, wij hebben het geluk deze mensen te ontmoeten en hen bij ons thuis te volgen en hun vernieuwende processen gade te slaan.

In feite mogen sommige van deze beroemde ontwerpers elk jaar huizen bouwen, sommige om de twee jaar, sommige om de drie jaar. We hebben ons project het "Prairier House" genoemd, naar de Franse architect Louis Raisel, die we net hebben ontmoet. Dit project heeft 10 eenheden grond nodig, ongeveer een afstand van 10-15 meter aan elke kant, en 10 meter tussen het huis en de hoofdweg. Er is ook een trap nodig die de hoofdweg naar beneden leidt tot het niveau van ons huis, en dan weer naar boven. De exacte verhoudingen zijn afhankelijk van de indeling van het bouwterrein en van de stand van de zon en haar positie op het terrein.

Met dit soort ontwerp is het niet nodig om na te denken over het plaatsen van het huis aan de straat voor een berm, omdat de trap er dwars doorheen zal gaan en het huis er dan uit zal zien alsof het bij de hoofdstraat hoort. We hebben alles steen voor steen en steen voor steen gepland. We hebben de metselaars opdracht gegeven alles af te tekenen volgens onze wensen, en bestek, het huis zal af zijn.

Wij zijn echter een bouwhatend stel en we spectraliseren eindeloos en verwarmen geen beslissing. Zal mijn partner dit leuk vinden of dat of dat? We vinden dit leuk en we vinden dat ook leuk, maar niet dat. Toen de bouw kon niet werken op ons geld, maar lijken te worden voortgezet. Dit vindt plaats moet worden afgewerkt en het huis wordt ons huis.

Maar omdat dit project tijd in beslag neemt, zijn we gestopt, als een grote hoeveelheid tijd voor ons geld. We zijn geïnvesteerd.